2018. június 11., hétfő

Minőségi strandpapucsok

Végre hivatalosan is itt a nyár! A strandolás, közös lángosozás, fürdőzés és napozás időszaka következik, amit a legtöbben már nagyon vártunk! Ilyenkor kötelező beszereznünk egy divatos és csinos fürdőruhát, napszemüveget, strandtörölközőt, na és persze a strandpapucsot! De milyen papucsra érdemes beruházni idén nyáron? Most megtudhatod, hiszen elhoztuk a 2018-as nyár strandpapucs trendjeit!

Bár sajnos sokan nem tulajdonítanak túl sok szerepet a strandpapucsnak, igenis fontos odafigyelnünk, hogy mit viselünk a lábunkon! A pár száz forintos kínai darabok helyett, idén törekedj a minőségre! Neked is jobb, hiszen az olcsó darabok éppen túlélnek egy nyarat, de gyakran annyit sem, míg a minőségi strandpapucsok több szezonra is tökéletesek. Válaszd a minőséget! 

Számtalanszor előfordult már mindenkivel, hogy kimászva a medencéből, a vizes és csúszós csempén megcsúszva majdnem vissza is pottyant a vízbe. Persze ez a jobbik eset, de ha a földön megcsúszva elesünk, könnyen beverhetjük a fejünket, kificamodhat a bokánk, komoly balesetek is születhetnek egy rosszul elhibázott lépésen. Ezeket azonban meg tudod előzni! Ha olyan strandpapucsot választasz, aminek az alja eleve csúszásgátlóval van ellátva, akkor kevesebb az esély arra, hogy megtörténhet egy uszodai baleset. Légy biztonságban, vásárolj jól kialakított strandpapucsot! 

Persze, nem csupán az uszodában fontos, hogy megfelelő strandpapucs legyen rajtunk! Biztos előfordult már mindenkivel, hogy a tűző napon, a homokos tengerpart vagy balatoni szabad strand felé sétálva izzadt a lába, amitől az csúszkált a rossz minőségű papucsban. Ráadásul ilyenkor a homokszemcsék is rátapadnak az ember lábára, ami utána a gagyi, műanyag papuccsal találkozva, kidörzsölik a talpat, lábfejet. Mindenki örülne, ha ezt a kellemetlen érzést nem kellene átélnie a rég várt nyaraláson, nem igaz? Egy minőségi kialakítású strandpapucsban, amiben kevésbé izzad a lábad, nem csúszkál benne a talpad, és ha homokossá válik, akkor a kemény műanyag nem sérti fel a bőröd, sokkal élvezetesebb a nyaralás! 


Arra is gondolni kell a strandpapucs vásárlásakor, hogy nem mindig találkozunk majd olyan letisztult tereppel, mint a beton placc vagy éppen az uszoda csempézett részei. Főleg, ha szabad strandra gondolunk, legyen az a balatoni sziklás partszakasz, vagy éppen a tengerparti kövek, zátonyok, akkor oda elég strapabíró lábbelire lesz szükségünk! Szerencsére, ha minőségi strandpapucsot vásárolsz, akkor tudsz olyat választani, amelynek a kialakításában direkt nagy szerepet kapott, hogy egyeletlen talajon is biztonságosan, kényelmesen, balesetmentesen tudjunk közlekedni. Ezeknek a strandpapucsoknak picit vastagabb és keményebb a talpa, azonban ha ilyen terepre készülünk pihenni, mindenképpen ezt válasszuk! 


Az idei nyáron szánj picit többet a strandpapucsodra, ne az első, leértékelt papucsot vedd meg, ami nagyjából annyiba kerül, mint két csomag rágógumi! Válaszd a minőséget, és vele együtt a biztonságot, kényelmet, a gondtalan nyaralást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése